TELEFOON

035 – 52 65 610

ma t/m do:
van 08:30 – 12:30
van 13:15 – 16:30

vrij: gesloten

AFSPRAAK

Wanneer sta je ook al weer ingepland?

Check

EHBO

EHBO, Eerste Hulp Bij Orthodontie !

EHBO

WHATSAPP

06 – 588 09 092

Ben je te laat, of is er iets anders aan de hand. Bericht ons even tijdens openingstijden!
Let op: Dit telefoonnummer wordt enkel gebruikt voor de whatsapp dienst. Telefonische oproepen worden niet in behandeling genomen. 

Kies voor een echte specialist en ga voor een beugel naar een orthodontist!

Een orthodontist en een tandarts (die zich toelegt op orthodontie) mogen beiden beugelbehandelingen uitvoeren. Een orthodontist heeft een meer uitgebreide opleiding gehad dan een tandarts. Een opleiding tot tandarts vereist minimaal 6 jaar, een orthodontist studeert daarna nog 4 jaar verder. Daarbij moeten orthodontisten – voor de verplichte registratie in het specialistenregister – voldoen aan aanvullende kwaliteitseisen.

Onze doelstelling is dat u volledig tevreden bent over het resultaat en over de wijze waarop wij u ontvangen en behandelen. Binnen de praktijk werken wij in teamverband met diverse disciplines. Daarnaast werken wij o.a. nauw samen met alle kaakchirurgen uit de omliggende ziekenhuizen en het UMC Utrecht. Onze praktijk is ISO 9001 gecertificeerd. Klik en lees hier meer over de orthodontist in de folder van de NVVO. (Nederlandse Vereniging van Orthodontisten). Kijk ook eens op: www.beugel.nl van SBO (stichting ter bevordering van orthodontie). Hier vindt u o.a. informatie over beugeltrajecten, de kosten en ingesproken filmpjes van patiënten over hun ervaringen.