Praktijk

Orthodontistenpraktijk Huizen is sinds 1 mei 2017 gevestigd op een mooie locatie aan de Baanbergenweg 46 in Huizen. Het pand is makkelijk bereikbaar met uitstekende parkeerfaciliteiten.

Meest voorkomende behandelingen

In de praktijk behandelen we veel kinderen met scheefstand van het gebit. Een gecorrigeerd gebit levert een goede kauwfunctie en is beter schoon te houden waarbij de kans op cariës wordt verminderd. Tevens geeft een gecorrigeerd gebit het uiterlijk een positieve uitstraling waarbij vaak het zelfvertrouwen toeneemt.

Ook volwassenen hebben veel baat bij orthodontie. Bij volwassenen is het uiterlijk van de beugel belangrijk. De orthodontist kan informatie geven over de mogelijkheden met minder zichtbare beugels zoals keramische brackets en SureSmile aligners.

De orthodontisten en behandelaars

Orthodontist

Drs. Lodewijk Sillevis-Smitt
BIG-registratienummer: 09065424702

 

Secretariaat

Irene Leussink-Wesseling
Monique van der Veen
Marieke de Jongh

Mondhygiëniste

Mariska Helmink-Muis

Orthodontist assistente

Natasja Bunschoten
Sabiha Ben Kodad
Irene Udo-van Wolferen
Loes van Ingen i.o.
Seyma Basli

Omloop-assistente

José Van der Schagt-Seijdel

Impressie praktijk

Een kleine beeld impressie van onze praktijk aan de Baanbergenweg 46 in Huizen.

Kwaliteit waarborgen

Orthodontistenpraktijk Huizen is ISO 9001 gecertificeerd en werkt continu aan verbeteringen in zowel de organisatie als in behandelingstechnische resultaten.

  • Alle orthodontisten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroep ( NVVO)
  • Alle ortho-assistenten zijn gediplomeerd, nemen deel aan nascholingsactiviteiten en worden regelmatig gemonitord door interne en externe audits.