Suresmile

Online aanmelden

Een SureSmile behandeling is een orthodontische regulatie van het gebit met een serie van opvolgende doorzichtige dieptrekplaatsjes (aligners geheten).

Door het gebruik van de 3D scan en de Suresmile software, kan een optimale behandeling worden gerealiseerd. Iedere behandeling is op maat gemaakt en zorgt voor een prachtig, stralend resultaat.

Hoe werkt het?

Een SureSmile behandeling is een orthodontische regulatie van het gebit met een serie van opvolgende doorzichtige dieptrekplaatjes (aligners geheten). Deze aligners worden achtereenvolgens 2 weken (10-14 dagen) gedragen en dwingen het gebit steeds iets echter dan de vorige aligner. Afhankelijk van hoe scheef het gebit is bij aanvang, kan met een serie van 15-45 aligners de behandeling worden gedaan. Extra houvast van de aligners wordt gemaakt door (tijdelijk) composiet bolletjes (attachments) op bepaalde elementen te plaatsen met een speciale etstechniek.

De behandelplanning en het maken van de aligners is een gedigitaliseerd proces. De scan van het gebit geeft een digitaal werkmodel. Via SureSmile (Dentsply/Sirona) wordt een digitaal behandelvoorstel gemaakt. Na overleg met de tandtechnici en de orthodontist, eventuele aanpassingen en uiteindelijke goedkeuring, worden hiermee de aligners gemaakt. Deze worden opgestuurd naar de praktijk vanuit Amerika.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u of uw kind kunnen betekenen? Meld u aan en wij nemen contact met u op voor het plannen van een eerste afspraak. De kosten voor een eerste consult zijn slechts € 22,91.

Nieuwe patient?

U kunt uzelf of uw kind online aanmelden!